Margriet Hermans doet opmerkelijke onthulling: “Mét seks natuurlijk”

Margriet Hermans doet opmerkelijke onthulling: “Mét seks natuurlijk”
Donderdag 20 Mei 2021 - 09:00   I   Foto: SBS   I   door Redactie

Margriet Hermans heeft haar eerste vaccin al gekregen, en moet nu nog een maand wachten op haar tweede prik. Ze is blij dat de vaccinatiecampagne eindelijk vaart maakt, want ze zou graag zo snel mogelijk weer op reis gaan.

“Bedoeling was om in juni naar Tenerife af te zakken, maar dat hebben we op de lange baan geschoven”, zegt Margriet in TV Familie. “Hopelijk is september haalbaar, want ik snak naar verlof. Voor mijn 67ste verjaardag heb ik van mijn dochter Celien een cadeaubon gekregen voor een kuuroord met overnachting, maar vooralsnog houden zij de deuren gesloten.”

"Ik ben nu op zoek naar een uitgever die met mij in zee wil gaan"

Tijdens de coronacrisis heeft Margriet niet stilgezeten. “Ik ben een roman aan het schrijven”, laat de zangeres weten. “Het boek bestaat uit drie hoofdstukken en is bijna af. Ik ben nu op zoek naar een uitgever die met mij in zee wil gaan. Met een beetje geluk ligt mijn debuutroman tegen Kerstmis in de winkel!”

Het is niet zo dat schrijven voor Margriet een therapeutische waarde heeft. “Het is een roeping”, zegt ze. “Of er seks in voorkomt? Tuurlijk! Hoe kun je iemands leven beschrijven zónder seks? Maar veel wil ik niet verklappen. Want over boeken praat je niet vóór ze af zijn. En voor hetzelfde geld belandt mijn manuscript in de open haard in plaats van in de boekenwinkel."

TAGS  I  Margriet Hermans  I  glam