‘Thuis’-kijkers winden er geen doekjes om: “Dit sloeg nu eens echt nergens op” Buitenland
Buitenland

‘Thuis’-kijkers winden er geen doekjes om: “Dit sloeg nu eens echt nergens op”

‘Thuis’-kijkers winden er geen doekjes om: “Dit sloeg nu eens echt nergens op”

In ‘Thuis’ lijkt echte liefde alles te overwinnen. Lowie en Viv kozen opnieuw voor elkaar en dat hebben ze vooral aan Emma en Jef te danken. Nadat zij elkaar kusten, verkondigde Lowie zijn liefde voor Viv.

“Wauw, eindelijk!”, schrijft iemand op de sociale media. “Want het opvliegend karakter van Lowieke ten spijt past hij wel veel beter bij Viv dan bij Emma.” “Helemaal mee akkoord”, antwoordt een ander. “Lowie is wel een tamelijk irritant macho-ventje. Maar die relatie met Emma sloeg ook nergens op.”

“Ik vond het prachtig om te zien hoe Lowie en Viv weer naar elkaar toegroeiden”, aldus een trouwe fan. “Zo’n mooi verliefd koppeltje. In het echte leven passen ze ook al zo goed samen.” Nog iemand zegt: “Gelijk heb je, Lowie. Die Emma past voor géén meter bij je! Eigenlijk was ik fan van Olijfje, maar vooruit, Viv is ook leuk.”

“Dat noem ik nu eens de koe bij de horens pakken”, lezen we nog. “Goed gedaan, Lowieke. Emma en Jef stonden erbij en keken ernaar.” En ook: “Lowieke wordt eindelijk Lowie. Oké, je zag het van mijlenver aankomen, maar hij past ook gewoon veel beter bij Viv dan bij Emma!”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws