Woensdag 19 Mei 2021 - 14:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Klaasje Meijer doet opmerkelijke onthulling: “Toén al dacht ik eraan om te stoppen met K3”

Klaasje Meijer doet opmerkelijke onthulling: “Toén al dacht ik eraan om te stoppen met K3”

Nog even en dan kan K2 opnieuw op zoek naar K3. Klaasje Meijer stopt er dit najaar namelijk mee. Het idee om de meidengroep te verlaten, spookte al langer door haar hoofd.

“Sinds vorige zomer speelt die gedachte van stoppen, en dat gaat met twijfel en afwegen, net omdat je in zo'n machine zit”, zegt Klaasje in een interview met Het Laatste Nieuws. “'Nee, ik stop niet en ga nog minstens vijf jaar door als K3'tje', dacht ik het ene moment. 'Jawel, want je krijgt misschien spijt als je er te lang in blijft', het andere moment.” 

"Max wees me erop dat ik voor een grote uitdaging zou komen te staan"

“Ik werd gevraagd voor interviews, programma's en projecten, maar moest altijd passen - aanvragen die nu opnieuw binnenkomen, maar waarover ik nog niets kan vertellen”, vervolgt de zangeres. “Ik heb er veel met mijn vriend Max over gepraat. Hij sprak me in het begin tegen en dat vond ik goed. 'Weet wat je op het spel zet als je stopt', zei hij. Hij wees me erop dat ik voor een grote uitdaging zou komen te staan, en dat ik alles zélf zou moeten doen.” 

“Maar Max zag dat het mij op sommige momenten meer energie kostte om wel K3 te zijn, dan om er niet mee bezig te zijn”, aldus Klaasje. “K3 is een heel beschermd format, we doen letterlijk álles met z'n drietjes en dat kan op een gegeven moment een beetje benauwd voelen”, geeft ze eerlijk toe.

TAGS  I  Klaasje Meijer  I  K3