‘Thuis’-kijkers verliezen hun geduld met Femke: “Is ze dát vergeten misschien?” Buitenland
Buitenland

‘Thuis’-kijkers verliezen hun geduld met Femke: “Is ze dát vergeten misschien?”

‘Thuis’-kijkers verliezen hun geduld met Femke: “Is ze dát vergeten misschien?”

Femke verloor gisteren haar geduld in ‘Thuis’ toen Peter over Yasmine begon. Ze wou er niets meer over horen. “De situatie is kut en het zal altijd kut blijven”, klonk het. Nancy stond erbij en keek ernaar. Kijkers kunnen maar weinig begrip opbrengen voor Femkes reactie.

“Femke moet eindelijk eens weten wat zij wil”, zegt iemand op een van de ‘Thuis’-fansites. “Eerst moet Peter zijn verantwoordelijkheid nemen en zijn dochter erkennen, en wanneer hij dit doet, is het weer niet goed! Beslis wat je wil, Femke! Of had je gedacht dat Peter zijn kind niet zou erkennen? Dan had je verkeerd gedacht!”

"Stop the drama and deal with it"

“Femke, stop the drama and deal with it”, aldus een ander. “Jouw palmares blinkt ook niet uit van weelde, hoor. Eerst met uw vader, dan uw (half-)broer en dan vreemdgaan met Peter, terwijl je met Tim was. Dus de pot verwijt de ketel. En dan nu de drama queen uithangen!”

“Eerst is Femke boos omdat hij dat kind in de steek laat en dan zoékt hij contact, is ze wéér boos omdat hij over haar begint. Ik snap haar ook niet meer, hoor”, klinkt het. “Femke is haar eigen verleden precies vergeten: een relatie met haar vader, dan een relatie haar halfbroer en toen ze met Tim was, is ze nog eens van bil gegaan met Peter die juist ging trouwen met Peggy!”

“Ze is gewoon onredelijk en hangt de drama queen uit"

“Nu is Femke toch aan het overdrijven, hoor”, lezen we ook. “Eerst is ze boos omdat hij zijn kind niet zou willen kennen, nu is ze kwaad dat het precies de goede kant opgaat… Is zij haar eigen verleden misschien vergeten? Dat was ook niet zo fraai als ik het me goed herinner.” “Inderdaad, zij was ook geen heilig boontje vroeger!”, reageert nog een kijker. “Ze is gewoon onredelijk en hangt de drama queen uit. Wat heeft zij niet allemaal op haar kerfstok! Ze bedroog Peter met haar halfbroer dat het geen naam had!”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws