Natalia en haar partner Frederik nemen drastische beslissing: “Dit is niet gezond meer" Buitenland
Buitenland

Natalia en haar partner Frederik nemen drastische beslissing: “Dit is niet gezond meer"

Natalia en haar partner Frederik nemen drastische beslissing: “Dit is niet gezond meer"

Natalia was dinsdagavond te gast in ‘De Cooke en Verhulst Show’. Daar praatte ze openhartig over hoe zij en haar partner, Frederik Binst, de opvoeding van hun dochtertje Bobbi-Loua aanpakken.

“Ik was echt een papa’s-kindje, en laat dat nu net hetgeen zijn dat wij proberen te vermijden”, zegt Natalia. “Ik denk niet dat het gezond is als dochter om te veel naar de papa te trekken, of als zoon te veel naar de mama te trekken. Wat wij proberen - en ik weet ook wel dat je veel dingen niet in de hand hebt -, is om echt een balans te creëren voor dat kind en dat de papa laat zien dat de liefde eerst via de mama gaat.”

Zo ziet de kleine Bobbi-Loua dat ze haar papa toch niet voor zichzelf kan opeisen. “Dat is heel belangrijk, want een kind heeft zo’n dingen snel door”, aldus de zangeres. “Ze beginnen dan onbewust toch ook wel een beetje te manipuleren. Dat is gewoon hun natuur, dat is niet iets slecht of zo, hè. Maar het gebeurt.”

"Mijn papa durfde wel neen zeggen"

Met haar papa, die dit jaar elf jaar overleden is, had Natalia een hechte band. Hij was heel erg betrokken bij haar carrière. “Hij was heel kritisch en hij moeide zich ook veel", laat Natalia nog weten aan James Cooke en Gert Verhulst. "Achteraf bekeken vind ik dat uiteraard wel heel tof, want hij durfde wel neen zeggen en wanneer ik vond dat ik een supergoeie show had gegeven, zei hij: ‘Kon toch nog beter, want dat en dat.’”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws