Marco Borsato en Leontine verrassen opnieuw iedereen met beslissing Buitenland
Buitenland

Marco Borsato en Leontine verrassen opnieuw iedereen met beslissing

Marco Borsato en Leontine verrassen opnieuw iedereen met beslissing

Marco Borsato liet de spotlights het afgelopen jaar het liefst van al links liggen. De zanger zat namelijk zeer diep wegens een burn-out. Die kwam er dan weer door de scheiding met Leontine.

De laatste tijd gaat het echter weer de goede kant op tussen Marco en de liefde van zijn leven, en dus gaat het vanzelfsprekend ook een heel pak beter met Marco zelf. “Het mooie is dat we langzaam weer een beetje aan het daten zijn, we hebben de vorm losgelaten”, liet de zanger onlangs nog weten in ‘De Cooke en Verhulst Show’. “Dus da’s fijn. We leven niet in het verleden en ook niet in de toekomst, we kijken naar het hier en nu en dat is mooi. Het is heel respectvol en dat is heel voorzichtig opbouwen.”

“Het mooie is dat er nog zoveel liefde is, dat het voelbaar en tastbaar is. Zeker nu alle stof opnieuw is gedaald, zie je dat helderder, en kun je opnieuw verliefd worden”, klonk het toen nog, en het lijkt alsof de zanger nu werkelijk alles uit de kast haalt: Marco en Leontine Borsato zijn namelijk op liefdestrip naar Ibiza vertrokken. Dat meldt RTL Boulevard en wordt bevestigd door een woordvoerder van Marco. Wij zijn alvast benieuwd waar dat gaat eindigen!

Populair

Laatste nieuws