Niels Destadsbader jaagt ‘The Voice’-fans tegen zich in het harnas: “Dit kan écht niet” Buitenland
Buitenland

Niels Destadsbader jaagt ‘The Voice’-fans tegen zich in het harnas: “Dit kan écht niet”

Niels Destadsbader jaagt ‘The Voice’-fans tegen zich in het harnas: “Dit kan écht niet”

Vrijdagavond keken we weer massaal naar ‘The Voice van Vlaanderen’. Daar zagen we Niels Destadsbader die samen met Nanou op het podium stond. Zij brachten een cover van ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ van Jaap Reesema en Pommelien Thijs.

Kijkers vonden echter dat Niels hiermee te veel zichzelf in de spotlights trachtte te zetten. “Ik ben niet meer mee, denk ik…”, laat iemand weten op de sociale media. “Draait Team Niels in ‘The Voice’ nu om Nanou of om Niels Destadsbader? Hij zou haar moeten begeleiden, niet haar proberen te overtreffen.”

"Het draait toch om de kandidaat, nee?"

Een ander reageert: “Inderdaad, Niels moest haar laten blinken, maar trok alle aandacht naar zichzelf toe. Hij heeft nog veel te leren van de andere coaches.” “Nee, dit was zeker niet wauw”, zegt een kijker. “Plus: Niels kwam er te fel bovenuit. Het draait toch om de kandidaat, nee?”

“Niels was meer aan het zingen dan Nanou”, lezen we nog. “Het gaat toch om haar stem en niet om die van hem. Sorry, maar dit vond ik echt niet kunnen.” En ook: “Ik vond deze cover niet geslaagd. Niels zong meer dan Nanou, maar ik vind hem te schreeuwerig als hij hoge noten zingt.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws