Winnaar van 'The Voice' is al bekend: "Wat een stem!" Buitenland
Buitenland

Winnaar van 'The Voice' is al bekend: "Wat een stem!"

Winnaar van 'The Voice' is al bekend: "Wat een stem!"

De ontknoping van ‘The Voice van Vlaanderen’ nadert. Joke, Robin, Simon, Grace en Nanou zullen er ongetwijfeld een spannende finale van maken, maar wat de kijkers betreft kan er maar één kandidaat als winnaar uit de bus komen, en dat is Simon.

“Eender wat er in de finale gebeurt, Simon is de winnaar voor mij”, zegt een grote fan op de sociale media. “Wat een parcours heeft die man afgelegd, zeg! En wat een stem.” Velen beamen dat en zouden Simon ook graag als winnaar zien. “Simon is een echte topper. Hij mag winnen. Zeker na zijn duet met Natalia ben ik helemaal overtuigd.”

“Het duet van Simon en Natalia was vrijdag zonder twijfel het beste van de hele avond”, vindt iemand. “Mijn nummer 1 is dan ook Simon. Hij heeft een fantastisch talent en is heel boeiend om naar te kijken. Hij bezorgt ons ook meerdere kippenvelmomentjes. Sowieso de winnaar!”

"Als Simon zingt krijg ik kippenvel"

“Wat een stem heeft die Simon!”, zegt een ander. “Er kan maar één iemand winnen, en dat zal Simon wel zijn. Als hij zingt krijg ik kippenvel.” “Natalia, Simon breng je toch wel mee naar één van jouw optreden, hè? Nadat hij ‘The Voice’ heeft gewonnen”, knipoogt een kijker. En ook: “Prachtig gedaan van Simon. Voor mij is hij de winnaar.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws