‘Thuis’-kijkers zetten zich beter schrap: “Jacques zal ook dít personage niet sparen” Buitenland
Buitenland

‘Thuis’-kijkers zetten zich beter schrap: “Jacques zal ook dít personage niet sparen”

‘Thuis’-kijkers zetten zich beter schrap: “Jacques zal ook dít personage niet sparen”

Paulien heeft in ‘Thuis’ eindelijk de politie ingelicht over Jacques, maar was ze nog op tijd? Jacques is namelijk terug en verraste Paulien met een onaangekondigd bezoekje.

Al lange tijd denken kijkers dat Jacques terugkomt om Rosa en/of Waldek iets aan te doen uit jaloezie, maar denken nu dat Paulien de volgende in zijn lijstje van slachtoffers wordt. “Jacques is al heel lang in de ban van Paulien, en hij gaat die echt niet sparen”, zegt iemand op een van de vele ‘Thuis’-fansites. “Die gaat hetzelfde lot als Thilly tegemoet. En Thilly zal zich stilaan gaan herinneren dat Jacques haar verkracht heeft. Te laat natuurlijk.”

“Hij maakt het wel spannend, die Jacques, moet ik zeggen”, schrijft een ander. “Hij zal zeker niet aan het raam van Paulien staan voor een koffietje te drinken! Paulien zou net als Rosa best wat beter uitkijken, want Jacques zal er niet voor terugdeinzen om haar iets aan te doen.”

"Jacques zal zich ook bij Paulien niet inhouden"

“Ik denk dat Jacques Paulien gaat ontvoeren, en dat hij nog niet meteen gevat wordt, pas in de seizoensfinale”, lezen we nog. “En als Dieter en Tim hen vinden, zou het al wel eens te laat kunnen zijn, want Jacques zal zich ook bij Paulien niet inhouden, hoor! Zo gek is die psychopaat wel!”

Slaagt de politie erin om op tijd in te grijpen en Jacques eindelijk te vatten? Of is hij Tim, Dieter en hun collega's opnieuw te snel af? En wat met Rosa en Waldek? Hoeveel gevaar lopen zij en Paulien nu Jacques is teruggekeerd en nog altijd uit is op wraak? Wordt volgende week ongetwijfeld vervolgd.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws