Ooggetuige Niels: "Mensen renden naar buiten, echt voor hun leven" Buitenland
Buitenland

Ooggetuige Niels: "Mensen renden naar buiten, echt voor hun leven"

Ooggetuige Niels: "Mensen renden naar buiten, echt voor hun leven"

De 21-jarige Niels zat in de tram vanmorgen waar Gökmen Tanis begon te schieten. Het leek volgens hem dat de dader zich op één persoon richtte. “Hij mikte op die mensen die die vrouw probeerde te helpen.”

Niels is diep onder de indruk door de gebeurtenissen. "Het gebeurde in het tramstel achter mij. Er was ineens commotie. De tram kwam stil te staan in een bocht dus ik kon goed zien wat er in het tramstel achter mij gebeurde. De deur van de tram werd geforceerd en er werden ramen ingeslagen. In ons tramstel was verwarring, maar bleef het redelijk kalm", vertelt Niels.

“Er was op dat moment zeker al geschoten in dat tramstel achter mij. Je hoorde van die plop-plop-plop-geluiden, alsof er een geluiddemper op zat. Daarna zag ik mensen naar buiten rennen, echt voor hun leven. Ik had het gevoel dat hij zich speciaal op iemand richtte, want ik zag een vrouw naar buiten kruipen. Omstanders probeerden haar weg te trekken maar toen ze dat deden ging die man speciaal achter haar aan en mikte hij op die omstanders.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws