Wendy Van Wanten doet pikant boekje open: “Daar heb ik het liefst seks” Buitenland
Buitenland

Wendy Van Wanten doet pikant boekje open: “Daar heb ik het liefst seks”

Wendy Van Wanten doet pikant boekje open: “Daar heb ik het liefst seks”

Wendy Van Wanten was te gast bij Tess Goossens in het programma ‘Love, Sex & Drama’ op radiozender Joe. Daar beantwoordde ze ‘Pin Up Club’-gewijs enkele vragen van luisteraars.

Zo stelde een zekere Katrien een wel zéér bijzondere vraag aan Wendy. “Ik weet het wel, er is een tijd van komen, en er is een tijd van gaan, maar mijn ventje komt zo veel dat het bij mij echt niet meer gaat. Elke dag opnieuw en opnieuw en opnieuw. Je zal misschien denken: wie kan het wat schelen? Wel, ik ken er niet zoveel die zo bronstig zijn als mijn ventje.”

“Frans en ik hebben vroeger alle plekjes gezien"

“Help me toch, lieve Wendy. Wat kan ik hieraan doen?”, vroeg Katrien, die duidelijk ten einde raad was, zich af. Wendy gaf meteen een gepast antwoord: “Je moet het leven pakken zoals het komt", klonk het. “Vergelijk het met een goed parfum: liever een keertje te veel spuiten dan te weinig."

Wendy verklapte ook een paar geheimpjes van zichzelf. Zo is haar bed haar favoriete plek om te vrijen. “Frans en ik hebben vroeger alle plekjes gezien. Maar nu kies ik toch voor het bedje: lekkere lakentjes, neonlichtjes in verschillende kleuren voor de sfeer …"

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws