-->

Kijkers van ‘Camping Coppens’ blijven teleurgesteld achter: “Dit is toch wel jammer”

Kijkers van ‘Camping Coppens’ blijven teleurgesteld achter: “Dit is toch wel jammer”
Dinsdag 25 Mei 2021 - 18:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Maandagavond zond VTM de laatste aflevering uit van ‘Camping Coppens’. Hierin zagen we hoe Staf Coppens en zijn gezin een camping begonnen in Zweden. Wekelijks stemden er zo’n 900.000 kijkers af op het programma om te zien hoe zij hun droom waarmaakten.

Vanaf aflevering één kon ‘Camping Coppens’ op de sympathie van de kijkers rekenen. Zij vinden het dan ook enorm jammer dat het VTM-programma erop zit, maar hopen wel dat ze hun droom kunnen verderzetten. “Wat een gezellig gezinnetje toch. Ze hebben zich al goed aangepast, vooral de kinderen. Ik hoop dat hun droom blijft en steeds beter wordt! Voor ons is het vooral jammer dat het erop zit.”

"Nu hebben wij niets meer om naar uit te kijken op maandag"

“Ik vind het echt spijtig dat het gedaan is”, schrijft iemand. “Ik keek net uit naar de afleveringen die zouden tonen hoe Staf en Monique de camping runnen!” “Zo goed gedaan van hen”, zegt een ander. “Alles was zo mooi proper en de mensen werden dadelijk op hun gemak gesteld dankzij de warme famille. Alleen jammer: nu hebben wij niets meer om naar uit te kijken op maandag. Zo’n gezellig programma.”

“Top programma, mooie camping en mooie omgeving”, lezen we nog. “Hopelijk komt er een tweede seizoen, waarin we kunnen zien hoe geweldig jullie het doen!” En ook: ”Jammer dat het de laatste aflevering was! Wat gaan we dit missen op maandagavond. Hopelijk komt er een vervolg.”

TAGS  I  Staf Coppens  I  Camping Coppens  I  n365