André Hazes reageert vol afschuw: “Dit is heftig en oneerlijk” Buitenland
Buitenland

André Hazes reageert vol afschuw: “Dit is heftig en oneerlijk”

André Hazes reageert vol afschuw: “Dit is heftig en oneerlijk”

Al weken domineert het liefdesleven van André Hazes het Nederlandse showbizz-nieuws. Na de breuk met zijn ex, Monique Westenberg, kwam zijn nieuwe geliefde, Sarah van Soelen, al snel in the picture. Daar kwam heel wat commentaar op.

“Ik ben al die media-aandacht gewend en zie het als iets wat bij het artiest zijn hoort. Maar voor Sarah was het compleet nieuw”, zegt André in Veronica Superguide. “Van de ene op de andere dag werd ze aan de schandpaal genageld op sociale media en was ze de meest gehate vrouw van Nederland.”

“Ik zou al drie kinderen met Sarah hebben"

Het belangrijkste is dat Sarah het niet te fel aan haar hart laat komen. "Sarah is een heel goed wijf. Heel sterk ook. Ze kan dit echt aan”, weet de zanger, die al heel wat verzinsels over hem en zijn nieuwe liefde las. “Ik zou al drie kinderen met Sarah hebben. Pas maar op, ik heb blijkbaar wonderzaad. Straks zijn jullie allemaal nog zwanger, omdat jullie me fotograferen en interviewen.”

De roddels die over hem verschijnen, raken hem wel. “Het voelt heftig en oneerlijk dat men elke vuile roddel de wereld in kan slingeren en ik, die vertel dat het niet waar is, niet word geloofd. Maar weet dat ik geen leugens vertel. Nooit. Daarmee maak ik dan trouwens óók weer mensen boos, maar dat is dan maar zo.”

Populair

Laatste nieuws