Jeroen Meus en ‘Dagelijkse Kost’ zwaar onder vuur: “Dit is echt vervelend” Buitenland
Buitenland

Jeroen Meus en ‘Dagelijkse Kost’ zwaar onder vuur: “Dit is echt vervelend”

Jeroen Meus en ‘Dagelijkse Kost’ zwaar onder vuur: “Dit is echt vervelend”

Het publiek van de VRT krijgt steeds de kans om klachten, opmerkingen en vragen in te sturen naar de VRT-klantendienst. Deze worden zorgvuldig behandeld door medewerkster Chloë. Zij zag dat vooral Jeroen Meus het de laatste tijd moest ontgelden.

“De aflopen twee weken waren er ook opvallend veel klachten over ‘Dagelijkse Kost’, onder meer omdat Jeroen Meus ‘meer bezig is met zijn zoon/zijn oma/voorbijgangers dan met het eten’, omdat hij ‘geen programma voor kijkers maakt, maar voor Katrien’ en omdat de gerechten worden ‘verkracht’ door het gebruik van look”, vertelt Chloë.

"De chef snuift te hard in zijn microfoon"

“Verder ook klachten omdat de micro op een vervelende plaats hangt waardoor de kijker Jeroen hoort ademen, omdat de chef te hard in zijn microfoon snuift en omdat er te luide muziek wordt gedraaid in het programma”, zegt Chloë.

“Iemand schrijft: ‘BIJ DAGELIJKSE KOST KOMT NU INEENS HARDE MUZIEK TIJDENS DE KOOK UITLEG. KAN ER NIKS MEER ZONDER HERRIE? WAT VOEGT HET TOE? JUIST RUST ROND DE UITLEG IS PRETTIG EN KATRIEN IS ER TOCH OOK AL BIJ?’ Een klacht over lawaai in Caps Lock, in mijn hoofd kan ik die persoon dat enkel horen schreeuwen. Allicht wou de kijker iets compenseren voor de HARDE MUZIEK”, grapt Chloë.

Populair

Laatste nieuws