Debby Pfaff heel eerlijk over haar zus Kelly: “Daarom ben ik jaloers op haar” Buitenland
Buitenland

Debby Pfaff heel eerlijk over haar zus Kelly: “Daarom ben ik jaloers op haar”

Debby Pfaff heel eerlijk over haar zus Kelly: “Daarom ben ik jaloers op haar”

Sam Gooris en Kelly Pfaff zijn na al die jaren nog steeds een van Vlaanderens meest geliefde koppels. 20 jaar zijn ze al samen, maar ze zijn nog steeds zot van elkaar. Dat ziet ook Debby Pfaff, de zus van Kelly.

“Er gaat geen dag voorbij zonder dat Kelly en Sam eens goed gelachen hebben”, laat Debby weten in TV Familie. “Ze vindt het enorm plezant om Sam te plagen ook. En hem te laten schrikken. Daar heeft ze een sport van gemaakt. ’t Is een plezante om in huis te hebben, ons Kelly. Maar je kan bij haar ook terecht voor een serieuze babbel.”

Daarbovenop vindt Debby Kelly ook een fantastische mama. “Al van jongs af hadden Kenji en Shania een goeie vriendin aan hun moeder”, zegt Debby. “Op sommige vlakken ben ik zelfs wat jaloers op Kelly. De manier waarop ze de dingen aanpakt en weet te bespreken... Ze denkt ook altijd heel goed na over wat ze doet. Ook als moeder.”

"Shania heeft haar sarcastische, droge humor van Kelly"

Ook voor Shania heeft Debby niets dan lovende woorden. “Shania kijkt naar haar mama op”, weet ze. “Ze is een mix van Sam en Kelly. Shania heeft wat van de Goorissen in zich. Qua huidstructuur bijvoorbeeld. En ze is iets kleiner dan een doorsnee Pfaff. Maar haar sarcastische, droge humor heeft ze van Kelly. ’t Is een schitterend meisje.”

Populair

Laatste nieuws