VRT meldt erg belangrijk nieuws over de seizoensfinale van ‘Thuis’ Buitenland
Buitenland

VRT meldt erg belangrijk nieuws over de seizoensfinale van ‘Thuis’

VRT meldt erg belangrijk nieuws over de seizoensfinale van ‘Thuis’

Vanaf vrijdag 4 juni tot en met de dag van de finale (vrijdag 11 juni) presenteren ‘Thuis’-acteurs Lynn Van den Broeck (Viv) en Raf Jansen (Dieter) een uniek na-praatprogramma over de aflevering van de dag. Want de spanning stijgt voor de fans van 'Thuis': met de seizoensfinale in zicht valt er veel na te praten over de gebeurtenissen in het leven van de personages.

Elke dag schuiven een bekende Thuis-kijker en een collega-acteur mee aan tafel bij Lynn en Raf. Na de uitzending van Thuis, om 20.40 uur, staat telkens een nieuwe aflevering van deze online videoreeks klaar op VRT NU en in de Telenet TV-theek.

Wie deed wat waarom?

In 'De Thuisploeg' komen, net als bij zovele kijkers thuis, meteen na de afleveringen de tongen los. Wie deed wat waarom en vooral: wat gaat er morgen gebeuren? Lynn en Raf installeren zich elke avond in Bar Madam en ontvangen een bekende fan en een collega-acteur. Samen bespreken ze de net afgelopen aflevering en zoeken ze naar antwoorden voor de toekomst. Marie Verhulst, Sander Gillis, Jolien Roets en Hakim Chatar, Riadh Bahri, Celine Van Ouytsel, en Lore Schueremans (uit 'Down the road') komen vertellen over hun favoriete tv-programma.

De zotste theorieën

Lynn: "Het wordt een programma in een leuke, ontspannende sfeer. Net als onze kijkers thuis gaan we met een bekende fan de aflevering vanuit de zetel bekijken en laten we hen volledig gaan met de zotste theorieën hoe het misschien wel kan aflopen.”

Raf: "Ik heb zin om die bekende fans aan de tand te voelen over onze seizoensfinale. Benieuwd hoe zij toeleven naar de laatste aflevering en wat hun pronostieken zijn over de verhaallijnen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws