Nieuw 'Thuis'-koppel in de maak: "Het ligt er vingerdik op" Buitenland
Buitenland

Nieuw 'Thuis'-koppel in de maak: "Het ligt er vingerdik op"

Nieuw 'Thuis'-koppel in de maak: "Het ligt er vingerdik op"

De situatie tussen Femke en Peter zit flink scheef in ‘Thuis’ sinds Peter besloot om moeite te doen om zijn dochter Yasmine te leren kennen. Femke lijkt hem maar niet te kunnen vergeven voor het feit dat hij het bestaan van Yasmine jarenlang verzwegen heeft.

Ondertussen zien de kijkers van ‘Thuis’ de relatie van Peter en Femke op de klippen lopen. “Het probleem is dat ze twijfelt of hij wel de liefde van haar leven is”, zegt iemand op een van de ‘Thuis’-fansites. “Ik denk dat het bij Femke misschien eerder om Nina draait dan om haar dochter. Want wat gaat er gebeuren als Nina terug vrijkomt?”

“Ik hoop dat alles terug goed komt tussen Peter en Femke, ze hebben al veel meegemaakt samen”, aldus een ander. “Maar nu zit het wel serieus scheef tussen hen. Ik vrees er dus een beetje voor. Maar gelukkig zal Kobe klaarstaan om Femke op te vangen na hun breuk”, knipoogt deze.

"Het ligt er vingerdik op"

Er zijn veel fans die speculeren over de toekomst van Kobe en Femke. “Ik hoop het niet, maar ik denk dat Femke iets voelt voor Kobe. Zonde, want Peter en Femke zijn anders een prachtig koppel.” “Het ligt er vingerdik op”, vindt een kijker. “Femke keert Peter de rug toe en begint iets met Kobe.”

“Ik denk dat Femke iets met Kobe zal beginnen", zegt nog iemand. "Zij groeien zichtbaar steeds dichter naar elkaar toe. En bekijk het zo: als ze nu met Kobe wat stoeit, raakt ze zwanger van Kobe en zijn we weer vertrokken voor een nieuw seizoen.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws