VTM neemt ingrijpend besluit over Niels Destadsbader Buitenland
Buitenland

VTM neemt ingrijpend besluit over Niels Destadsbader

VTM neemt ingrijpend besluit over Niels Destadsbader

VTM heeft bekendgemaakt dat Kürt Rogiers langs Vlaamse kant de presentatie voor zijn rekening zal nemen voor K2 Zoekt K3. Bij de zoektocht van de nieuwe K3 kreeg Niels Destadsbader die eer nog. Nu dus niet meer.

Dit najaar leven Vlaanderen en Nederland bij VTM en SBS6 mee met de meest spraakmakende zoektocht van het jaar: die naar een nieuw K3’tje. Na Koen Wauters in 2009 en Niels Destadsbader in 2015 neemt deze keer niemand minder dan Kürt Rogiers de presentatie van K2 Zoekt K3 voor zijn rekening. Dat doet hij samen met zijn Nederlandse collega Tooske Ragas.

Dat de opvolger van Klaasje niet noodzakelijk een meisje hoeft te zijn, is niet de enige vernieuwing die in K2 Zoekt K3 wordt opgevoerd. De show wordt nog spannender, dankzij een verrassende twist in de jury. Want nog vóór de kandidaten voor de 100-koppige publieksjury staan, moeten ze eerst een professionele jury trotseren die hun zang én performance afzonderlijk beoordeelt. Langs Vlaamse kant bestaat de jury uit Natalia en Ingeborg, uit Nederland zijn dat de flamboyante Gordon en zangeres Samantha Steenwijk.

Een jury die de audities enkel kan horen en niet zien, én een jury die de prestaties enkel ziet, maar niet kan horen. Ook daarmee komt K2 Zoekt K3 verrassend uit de hoek. Natalia en Samantha vormen de hoor-jury en beoordelen enkel en alleen de stem en het zangtalent van de kandidaten. Zij jureren dus blind. In de zie-jury zijn Ingeborg en Gordon enkel aangewezen op hun ogen.

Gert, Hanne en Marthe

Zij horen de audities niet, maar oordelen over de performance én de K3-factor van de kandidaten. Enkel wanneer alle vier de juryleden positief zijn over een kandidaat, mag die door naar de publieksjury. 100 willekeurige Vlamingen en Nederlanders van allerlei leeftijden beslissen daar wie door mag naar de studioshows. Want daarin is alleen voor de allerbeste K3’tjes in spe een plek weggelegd.

Geen K2 Zoekt K3 zonder Hanne en Marthe zelf. Uiteraard is er ook voor hen én voor Gert Verhulst een rol weggelegd in de grote zoektocht. Maar wat die rol dan precies inhoudt, blijft nog even een goed bewaard geheim. K2 Zoekt K3 is dit najaar te zien bij VTM en SBS6.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws