Verschrikkelijk wat André Hazes en Sarah van Soelen meemaken Buitenland
Buitenland

Verschrikkelijk wat André Hazes en Sarah van Soelen meemaken

Verschrikkelijk wat André Hazes en Sarah van Soelen meemaken

Niemand minder dan André Hazes was donderdag te gast in ‘De Cooke en Verhulst Show’. Daar praatte hij over zijn nieuwe vriendin, Sarah van Soelen, en ook over de moeilijke verstandhouding met de Nederlandse pers.

“Het lijkt soms of ik in Engeland leef, waar je alles zomaar mag schrijven”, zegt de uiterst populaire zanger. “Ik heb nu een nieuwe vriendin, zo’n twee maanden, en ze die is al drié keer zwanger geweest. Je moet je zo vaak verdedigen tegen dingen die niet waar zijn. Je bent eigendom van het publiek.”

“We werden zelfs achtervolgd op de snelweg"

“In het begin van onze relatie hebben we 24 uur per dag beveiliging gehad, zo hard werden we bedreigd”, laat André weten. “We werden zelfs achtervolgd op de snelweg, omdat de paparazzi een foto van ons wilde. Ik kom maar uit Nederland, hé. Het verbaast me soms hoe ver het gaat.”

Met zijn moeder, Rachel Hazes, is intussen weer alles weer koek en ei. Zij is van plan om binnenkort haar memoires uit te brengen. “Dat wordt volgens mij een soort Gazastrook”, lacht de ex van Monique Westenberg nog aan tafel bij Gert Verhulst en James Cooke. “Het wordt zó heftig. Ik denk dat ze heel veel dingen van zich af gaan schrijven."

Populair

Laatste nieuws