‘K2 Zoekt K3’ nu al zwaar onder vuur: “Waar zijn jullie in godsnaam mee bezig?” Buitenland
Buitenland

‘K2 Zoekt K3’ nu al zwaar onder vuur: “Waar zijn jullie in godsnaam mee bezig?”

‘K2 Zoekt K3’ nu al zwaar onder vuur: “Waar zijn jullie in godsnaam mee bezig?”

Dit najaar gaan Vlaanderen en Nederland opnieuw op zoek naar een nieuw K3’tje. Er komen ook heel wat veranderingen bij kijken. Zo zal Kürt Rogiers ditmaal de show aan elkaar praten, en bestaat de professionele jury uit onder meer Natalia en Ingeborg.

Op de sociale media worden deze vernieuwingen niet meteen met gejuich onthaald. De meeste mensen vinden het maar vreemde keuzes die VTM en het Nederlandse SBS6 - waar de zoektocht eveneens op te zien zal zijn - hebben gemaakt.

“Niet te geloven”, zegt iemand online. “Natalia erbij als jurylid? Man man, VTM waar zijn jullie in godsnaam mee bezig? Daar kan ik echt met mijn verstand niet bij. Zelfs mijn dochter, die zelf grote K3-fan is, zegt dat dit geen goeie zet is.”

Onze noorderburen laten de flamboyante Gordon Heuckeroth opdraven als jurylid. Dat begrijpen de meesten ook niet zo goed. “Wat heeft Gordon daar in vredesnaam bij te zoeken?”, vraagt een dame zich luidop af. “Ik zal er dus zeker niet naar kijken, ik heb er mijn buik van vol. Gelukkig zijn er nog andere zenders.”

"K3 is al lang K3 niet meer"

“Afgezaagd is het, helemaal uitgemolken!”, briest een ander. “K3 is al lang K3 niet meer. Niet zonder Kristel, Kathleen en Karen. Eén keer vernieuwen met Josje erbij, tot daaraan toe. Maar toen de groep helemaal vernieuwd werd, dat was al maar zo zo, hoor. En nu opniéuw een derde persoon zoeken om de groep compleet te maken? Dat vind ik erover! Stop er dan gewoon mee en start een andere groep voor kinderen op!”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws