Marco Borsato komt tot opmerkelijke conclusie over Leontine: “Het heeft geen zin meer" Buitenland
Buitenland

Marco Borsato komt tot opmerkelijke conclusie over Leontine: “Het heeft geen zin meer"

Marco Borsato komt tot opmerkelijke conclusie over Leontine: “Het heeft geen zin meer"

De laatste tijd gaat het weer erg goed tussen Marco en Leontine Borsato. Ze genoten met volle teugen van een liefdestripje naar Ibiza. Daar werden ze zelfs hand in hand gespot.

"Het is hartstikke leuk en hartstikke spannend om weer te daten", vertelt de zanger aan RTL Boulevard. "We plakken er geen label op, omdat het verwachtingen schept. Verwachtingen die misschien niet waargemaakt kunnen worden. Het klopt dat we stralen. De liefde is er altijd geweest, dat was nooit het probleem. Maar er is veel gebeurd.”

"Mensen verschuilen zich in de bosjes om een glimp van ons op te vangen"

Marco benadrukt dat hij zich niet meer wil verstoppen. ”Voor ons heeft dat geen zin. In Nederland hebben we geprobeerd om het rustig aan te doen. Maar als je auto ergens staat of je wordt gesignaleerd, dan roept het meteen vragen op."

"Ik had een heel fijne vakantie", weet de zanger nog te vertellen over zijn vakantie in Spanje. Al was er ook daar geen ontsnappen aan de pers mogelijk. "Ik heb inmiddels gemerkt dat kennelijk overal in de bosjes mensen verschuilen om maar een glimp op te vangen van wat we aan het doen zijn.”

Populair

Laatste nieuws