André Hazes en Sarah van Soelen compleet de grond ingeboord: “Ongeëvenaarde schaamteloosheid” Buitenland
Buitenland

André Hazes en Sarah van Soelen compleet de grond ingeboord: “Ongeëvenaarde schaamteloosheid”

André Hazes en Sarah van Soelen compleet de grond ingeboord: “Ongeëvenaarde schaamteloosheid”

Angela de Jong laat in haar column voor AD haar licht schijnen over niemand minder dan André Hazes en Sarah van Soelen. De journaliste laat werkelijk geen spaander heel van de zanger en zijn nieuwe vlam.

“André had speciaal een intellectuele bril gekocht, Rachel had haar teint opgepoetst onder de zonnebank en Sarah… Tja, dat weet ik eigenlijk niet, want bij haar vind ik het lastig om om die enorme lippen heen te kijken”, schrijft de Jong over hun eerste openbare optreden tijdens de opening van de horecazaak van mama Rachel Hazes.

Barbiepop-influencertje

De columniste wil maar al te graag uitleggen waarom de kijkers André tegenwoordig massaal 'uitkotsen'. ”Het zit hem in de ongeëvenaarde schaamteloosheid waarop jullie te werk gaan, jongens", schrijft Angela. "Echt, je moet niet onderschatten hoe het overkomt dat je daar nu staat te jubelen over je verliefdheid en het barbiepop-influencertje waar je naast mag lopen, terwijl je een paar maanden geleden nog van de daken schreeuwde hoe gelukkig je was met een ander”, doelt ze op de breuk met Monique Westenberg.

"Wij kijkers houden wél rekening met jouw kleine jongen"

“Die ander die nu haar wonden likt, met jouw kleine jongen naast zich. De kleine jongen die dit over een paar jaar ook allemaal ziet”, aldus de Jong. “Jij mag dan geen rekening met hem houden, wij kijkers doen dat wel. Sommige mensen hebben namelijk nog wel normen en waarden. Geloof me, de ergste fout die je als artiest kunt maken, is dat je het publiek onderschat. Er zit een maximum aan de hoeveelheid bullshit die we kunnen hebben. En dat was met Bridget al bereikt. We trappen er niet meer in.”

Populair

Laatste nieuws