Niemand die snapt wat hiér gebeurt in Manchester City-Chelsea voetbal
voetbal

Niemand die snapt wat hiér gebeurt in Manchester City-Chelsea

Met de Champions League-finale tussen Manchester City en Chelsea stond zaterdagavond een hoogdag in het Europese voetbal op het programma. Aan de rust stond het 0-1, maar iedereen was bezig over één bijzonder moment.

In minuut 43 zette Kai Havertz Chelsea op voorsprong. Niet onverdiend en een serieuze opsteker na het uitvallen van Thiago Silva enkele minuten voordien. Terwijl de Braziliaan op het veld verzorgd werd keken alle kijkers evenwel verbaasd op.

Want de scheidsrechter liet beide teams van de gelegenheid gebruik maken om een drinkpauze in te lassen. Terwijl het niet eens zo warm was. Hoogst ongebruikelijk omdat zoiets pas toegelaten wordt bij extreem hoge temperaturen. Maar alvast Chelsea ondervond er zeker geen nadeel van, integendeel.