Tijs Vanneste spreekt klare taal over jongeren uit ‘De Kemping’: “Dit is echt niet meer plezant” Buitenland
Buitenland

Tijs Vanneste spreekt klare taal over jongeren uit ‘De Kemping’: “Dit is echt niet meer plezant”

Tijs Vanneste spreekt klare taal over jongeren uit ‘De Kemping’: “Dit is echt niet meer plezant”

“Beetje bij beetje doen ze elke dag wat meer hun goesting.” Dat waren de woorden van Tijs Vanneste in ‘De Kemping’ afgelopen donderdag. De campinguitbaters liepen de kantjes er wat vanaf, dus wilde Tijs dringend zijn hart eens luchten.

“Mannekes, ik wou eens even iedereen samenroepen omdat er mij een beetje iets op mijn lever ligt”, begon Tijs. “In die mate zelfs dat ik er heel slecht van heb geslapen. Ik ga niemand individueel aanspreken, maar ik heb het gevoel dat iedereen een beetje aan het slabakken is. Dat we de randjes er een beetje aflopen.”

Tijs legde ook uit wat hij daarmee bedoelde. “Bijvoorbeeld met het te laat komen ’s morgen met de shift. Of het te vroeg naar huis gaan. Dat marcheert zo niet, hè. Jullie hebben vanaf deze week alle verantwoordelijkheid. En ik heb nog altijd het gevoel dat Lex en ik om de zoveel tijd weer even aan de leiband moeten snokken om alles onder controle te houden. Dat vind ik niet plezant.”

Littekens

“Jullie zijn geen kinderen. Jullie zijn volwassenen”, klonk het streng. Ook over de onderlinge conflicten was hij duidelijk. “Je blijft er niet de hele tijd over 'kullen', want dan krijg je littekens. Als zo’n wondje geneest, blijf je daaraf. Als je daaraan blijft krabben, worden dat littekens. Dat hebben we niet nodig. Dat hoort bij volwassen gedrag. Ik wil erop hameren: dit is geen kinderkamp of Chirokamp", besloot hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws