Ingrijpende beslissing van Kelly Pfaff en Sam Gooris: “We hebben dit heel bewust gedaan” Buitenland
Buitenland

Ingrijpende beslissing van Kelly Pfaff en Sam Gooris: “We hebben dit heel bewust gedaan”

Ingrijpende beslissing van Kelly Pfaff en Sam Gooris: “We hebben dit heel bewust gedaan”

Kelly Pfaff staat al bijna haar hele leven in de spotlights. Dat komt natuurlijk omdat haar papa, de legendarische Jean-Marie Pfaff, in de jaren ’80 een van de beste doelmannen ter wereld was. Begin jaren 2000 was er ook de serie ‘De Pfaffs’, waarin het gezin op de voet gevolgd werd.

‘De Pfaffs’ groeide uit tot een van de allereerste realityprogramma’s op de Vlaamse televisie en had een ongeziene populariteit. Er werd jammer genoeg nooit een vervolg op gemaakt, al was de vraag ernaar er wel degelijk. “Als er ’n heel interessant voorstel uit de bus komt, ook inhoudelijk, nemen we het misschien wel in overweging”, zegt Kelly daarover in Dag Allemaal.

“Maar anderzijds: wij hebben dat tien jaar gedaan. En we zijn gestopt toen Shania naar de middelbare school ging. Heel bewust, om haar wat te sparen”, aldus de echtgenote van Sam Gooris. “Da’s goed gelukt, denk ik. Maar nu zie ik de kinderen van m’n zussen, allemaal pubers. Moet hun baas later weten wat ze in hun puberteit hebben uitgestoken? Ik zou hen daar toch wat tegen beschermen.”

"Kenji’tje en Shania’tje"

Door de coronacrisis was Sam veel meer thuis dan anders. Dat had natuurlijk een positief effect op zijn relatie met Shania en Kenji. “Ik geniet er echt van om hem nu bezig te zien met de kinderen. Hij heeft zoveel gemist door z’n carrière, hij is hen lang blijven zien als Kenji’tje en Shania’tje. Het afgelopen jaar heeft hij hen écht goed leren kennen.”

“Hij heeft diepgaande gesprekken gehad met hen, en er is een vorm van wederzijds respect gegroeid. De onderlinge humor is ook volwassen geworden. En hij weet gewoon veel beter wat er in hen omgaat nu”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws