‘Thuis’-kijkers halen verschroeiend uit naar scenaristen: “Verschrikkelijk, dit is er echt over” Buitenland
Buitenland

‘Thuis’-kijkers halen verschroeiend uit naar scenaristen: “Verschrikkelijk, dit is er echt over”

‘Thuis’-kijkers halen verschroeiend uit naar scenaristen: “Verschrikkelijk, dit is er echt over”

In ‘Thuis’ bouwde zich afgelopen week een mooie vriendschap op tussen Kobe en het hondje Vondel. Vrijdagavond deed Kobe echter een vreselijke ontdekking: hij trof Vondel dood aan. Kijkers van ‘Thuis’ vinden het ongelooflijk erg wat er met het hondje gebeurde.

“Ik vind het heel spijtig dat de hond dood moest”, schrijft iemand op een ‘Thuis’-fansite. “Er komen zelden huisdieren in ‘Thuis’ terwijl in het dagelijkse leven toch heel veel mensen een hond hebben of een ander huisdier. Vondels dood had echt niet gemoeten.”

“Waarom moest dat er nu inkomen?”, vraagt een ander zich af. “Ik vond het verschrikkelijk om te zien en was er niet goed van! Eindelijk eens een beestje in ‘Thuis’, dacht ik. En dan plots gedaan. Kon Kobe dan niet gewoon meteen een dierenarts bellen? In een feuilleton kan toch alles?”

"Waarom moest dit nu gebeuren?”

“Ik weet, het is een soap, maar moest dit nu echt?”, aldus een kijker. “De scenaristen vergeten soms dat er ook kinderen meekijken die heel gevoelig zijn. Schande.” En ook: “Spijtig van alweer een triestige afloop. Ik had veel liever gehad dat de hond deel bleef uitmaken van de soap. Waarom altijd zo negatief?”

“Dit vond ik er wel een beetje over, hoor. Die arme Vondel”, zegt nog iemand. “Kobe had hem gewoon binnen moeten pakken, dan was het niet gebeurd en leefde hij nu nog!” “Ik vond het héél erg dat hij stierf. Het is geen meerwaarde aan het verhaal. Ik vond het juist tof dat er eens een huisdier erbij was. Waarom moest dit nu gebeuren?”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws