-->

Jongen (11) aangerand in buurt van Sportpaleis, politie verspreidt opsporingsbericht

Jongen (11) aangerand in buurt van Sportpaleis, politie verspreidt opsporingsbericht
Maandag 31 Mei 2021 - 09:00   I   door Redactie

Op 27 februari van dit jaar is een jongen van 11 aangerand in een fabriekspand in de buurt van het Sportpaleis. Kort voordien was de dader nog te zien met een broodje in zijn hand. De politie van Antwerpen is op zoek naar hem. In het programma Faroek werden beelden van hem verspreid.

De feiten deden zich op 27 februari kort na de middag voor. Op de beelden is te zien hoe de man met een fiets aan de hand door de Tweemontstraat wandelt. Kort voordien heeft hij een jongen van 11 op straat de weg gevraagd.

Plots slaat de man linksaf het bedrijventerrein op. De nietsvermoedende jongen volgt tot bij een ruimte waar een zetel staat. Daarop wordt de jongen aangerand. Wanneer de man even de tijd neemt om te gaan plassen, slaagt het kind erin om te ontsnappen. Hij vlucht naar een vriendje in de buurt waar hij alarm slaat.

Camerabeelden

Kort daarna ziet de politie op de camerabeelden de man met de fiets. In eerste instantie in de richting waar de jongen naartoe is gelopen. Een minuut later fietst hij in de andere richting opnieuw voorbij de camera.

De man heeft donker haar, een stoppelbaard, is slank gebouwd en droeg een donkerblauwe jas en een jeans. Hij had een donkerkleurige fiets. Getuigen mogen zich melden via 0800.30.300.

TAGS  I  Sportpaleis  I  Antwerpen  I  aanranding  I  n365