Kathleen Aerts (ex-K3) en haar man nemen drastische beslissing: “Hopelijk schrikken de mensen niet té erg” Buitenland
Buitenland

Kathleen Aerts (ex-K3) en haar man nemen drastische beslissing: “Hopelijk schrikken de mensen niet té erg”

Kathleen Aerts (ex-K3) en haar man nemen drastische beslissing: “Hopelijk schrikken de mensen niet té erg”

Straf nieuwtje over Kathleen Aerts: ook over haar zal er een reality-reeks verschijnen. VTM 2 komt binnenkort met ‘Villa Zuid-Afrika’, en het programma zal gemaakt worden door niemand minder dan Niels William.

“Mijn man en ik zijn altijd goed bevriend gebleven met William, we zijn zelfs buren in Zuid-Afrika”, zegt Kathleen in Dag Allemaal. “We vertrouwen hem volledig en daarom stemden we toe om een inkijk in ons leven te geven - iets wat we nooit eerder gedaan hebben. Het was wel even wennen aan de camera’s. Niets is in scène gezet. Zo stond er op een ochtend een cameraploeg aan ons bed. Ik kom dus ook ongeschminkt in beeld. Hopelijk schrikken de mensen niet te erg”, lacht ze.

Luxueuze guesthouse

“Steven en ik kregen van onze klanten al dikwijls de vraag of ze niet bij ons thuis kunnen logeren”, zegt het voormalige K3’tje. “Maar daar is het al bakje vol, daarom gaan we op zoek naar een luxueuze guesthouse. De kijkers zullen die zoektocht naar onze droom vanop de eerste rij kunnen volgen en zien welke prachtige plekken Zuid-Afrika te bieden heeft.”

Deze zomer verblijft Kathleen met haar gezin - én cameraploeg - in België. “We gaan weer voor een langere periode op onze verbouwde boerderij in de Kempen wonen”, aldus Kathleen nog. “Dat zal raar doen. Ze is al gerenoveerd, maar we zullen toch nog een beetje moeten klussen”, klinkt het. Wanneer VTM 2 het programma zal uitzenden, is nog niet geweten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws