Junior Planckaert moet in ‘Château Planckaert’ niet op medelijden rekenen: “Hoe zielig was dat?” Buitenland
Buitenland

Junior Planckaert moet in ‘Château Planckaert’ niet op medelijden rekenen: “Hoe zielig was dat?”

Junior Planckaert moet in ‘Château Planckaert’ niet op medelijden rekenen: “Hoe zielig was dat?”

In de laatste aflevering van ‘Château Planckaert’ zagen we zondag hoe Junior Planckaert eindelijk het ziekenhuis mocht verlaten en weer naar huis mocht. Er staat hem een lange revalidatie te wachten na een zwaar motorongeluk.

De kijkers van ‘Château Planckaert’ vonden het hartverwarmend hoe pater familias Eddy Planckaert en co Junior verwelkomden. “Zalige familie”, schreef iemand op de sociale media. “Dikke pech voor Junior maar met zo'n zorgzame en liefdevolle familie, zal hij spoedig herstellen.”

“En dan denkt hij niet aan zichzelf maar vroeg hij eerst of zijn motor kapot was”, lacht een ander. “Veel beterschap, Junior! Mooi om te zien wat een hechte familie jullie zijn.” “De familie samen zal Junior veel moed geven, dat is zeker. Iedereen is zo lief en leeft zo hard mee. Prachtig om te zien!”

"Goed om te zien hoe ze allemaal voor elkaar zorgen"

De familie Planckaert liet ook nu weer hun speciale vorm van humor niet achterwege. Dit aspect vinden de fans onmisbaar voor de serie. “Die wieltjes!”, lacht iemand. “Junior lachte wel nog wat groen met de grapjes van zijn familie. Maar goed om te zien hoe ze allemaal voor elkaar zorgen.”

“Nou Junior, ik moet je bewonderen”, lezen we ook nog. “Juist uit het ziekenhuis, na toch wel een pijnlijke operatie, dan krijg je zo'n ontvangst bij je thuiskomt… Ik kan me voorstellen dat je liever rustig in je bed gelegen had dan met die camera's op je gericht uitgelachen te worden. Kijk, ik ben fan van de Planckaerts, maar dit vond ik echt zielig.”

Populair

Laatste nieuws