Margriet Hermans doet pijnlijke vaststelling bij haar dochter Celien Deloof: “Ze kan het niet aan”

Margriet Hermans doet pijnlijke vaststelling bij haar dochter Celien Deloof: “Ze kan het niet aan”
Woensdag 2 Juni 2021 - 17:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

De Europese kaart kleurt hier en daar weer wat lichter, en de vaccinatiecampagne begint nu echt onder stoom te komen. Toch is de strijd tegen corona nog niet helemaal gestreden. Sommige mensen stellen hun zomerreis dan ook nog liefst even uit.

Zo ook Margriet Hermans. Haar man Frank en zij wachten nog even om op reis te gaan naar Tenerife. “Ik heb geen zin om mij een hoop ellende op de hals te halen”, zegt Margriet in Dag Allemaal. “Ik wil zonder problemen de douane kunnen passeren en heb het er niet voor over om in quarantaine te zitten alleen maar om op reis te kunnen gaan.”

Een ramp voor jonge mensen

De coronacrisis hakte er bij veel mensen ook financieel in. Dat was bij Margriet zeker niet het geval. “Omdat wij veel minder iets zijn gaan eten of drinken”, laat Margriet weten. “Maar voor jonge mensen, zoals ons Celien, die geen regulier inkomen hebben en moeten leven van losse opdrachten, was het een ramp.” 

“Celien is een echte reisduif - dat heeft ze van mij geërfd maar financieel kan ze dat op dit moment niet aan”, zegt Margriet. “Heel wat jongeren moeten aan hun spaarcenten zitten, en het eerste wat dan sneuvelt, zijn reizen”, concludeert ze.

TAGS  I  Margriet Hermans  I  Celien Deloof  I  shownieuws