André Hazes en Sarah van Soelen trekken zich er niets van aan: “Dit is zó fout” Buitenland
Buitenland

André Hazes en Sarah van Soelen trekken zich er niets van aan: “Dit is zó fout”

André Hazes en Sarah van Soelen trekken zich er niets van aan: “Dit is zó fout”

Het is menens tussen André Hazes en Sarah van Soelen. Nadat hij zijn biezen pakte bij Monique Westenberg en zijn zoontje Dré Junior, trok André in bij Sarah en haar ouders, maar nu gaan ze toch samenwonen. Zo hebben ze iets meer privacy.

“We vonden uiteindelijk een prachtig koopappartement op vijf minuten afstand van kleine Dre, perfect”, zegt André in Dag Allemaal. “Als jochie droomde ik ervan in een chique wijk te wonen. Wat zullen ze er opschrikken als onze verhuiswagen inrijdt en die volkszanger en het meisje met de zogenaamde opgespoten lippen uitstappen, haha!”

Een 1,5 meter hoge Dobermann met Louis Vuitton-print

“Binnenkort krijgen we de sleutel”, laat de zanger weten. “We gaan meteen beginnen breken en kappen binnen, want er moet een hele hoop gebeuren. Voor een moodboard heb ik aangegeven welke woonsfeer ik het liefst wil, en vanaf nu is het aan de dames. De moeder van Sarah gaat meebeslissen, om er iets moois van te maken.”

“Ik houd van de stijl van iemand als Eric Kuster: modern, warm ingericht, tapijt op de vloer, licht kleurenpalet en foto’s aan de muren. Een gaaf schilderij voor in de gang hebben we al: een kunstwerk van een 1,5 meter hoge Dobermann met een Louis Vuitton-print op z’n harige lijf. Heel fout, maar supercool”, besluit André.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws