Donderdag 3 Juni 2021 - 11:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

‘Familie’-actrice Charlotte Sieben laat zich uit over Louise: “Ik hoop niet dat de makers dit met haar gaan doen”

‘Familie’-actrice Charlotte Sieben laat zich uit over Louise: “Ik hoop niet dat de makers dit met haar gaan doen”

Onlangs keerde Louise Van den Bossche terug in ‘Familie’. Niet Sarah-Lynn Clerckx vertolkt ditmaal de rol van de dochter van Peter Van den Bossche, maar een nieuwe aanwinst maakte haar opwachting: Charlotte Sieben.

“Ik vind Louise keileuk”, zegt Charlotte in Story. “Als mensen vragen of ik op haar lijk dan zeg ik: uiterlijk wel, maar niet in wat ze zegt. Ik zie haar eerder als een vriendin met wie het goed zou klikken, want er zijn wel gelijkenissen. Louise is een klimaatactiviste, en het klimaat is een onderwerp dat me ook na aan het hart ligt.” 

“Op dit moment probeer ik het gewoon zo goed mogelijk te doen"

Sarah Lynn Clerckx, haar voorgangster, speelde de rol van Louise maar liefst 13 jaar. Of Charlotte even goed zou willen doen? “Ik ben daar nu nog niet mee bezig”, klinkt het. “Op dit moment probeer ik het gewoon zo goed mogelijk te doen. En te genieten, iets wat veel mensen vergeten omdat ze in overdrive zijn. Maar het uitzicht in de helft van de berg is ook schoon. Ik mag al blij zijn met waar ik ben geraakt.” 

“Je weet bovendien bij een soap nooit hoe lang je kunt doorgaan”, merkt Charlotte op. “Wie weet besluiten de makers binnen een paar jaar om Louise te laten sterven. Maar als ik echt mag dromen, zou ik dit inderdaad liefst nog zo lang mogelijk doen…”, besluit ze.

TAGS  I  Charlotte Sieben  I  Familie  I  shownieuws