Peter Van de Velde waarschuwt ‘Thuis’-kijkers over vervolg: “Dat zal gebeuren" Buitenland
Buitenland

Peter Van de Velde waarschuwt ‘Thuis’-kijkers over vervolg: “Dat zal gebeuren"

Peter Van de Velde waarschuwt ‘Thuis’-kijkers over vervolg: “Dat zal gebeuren"

Dieter bracht Rosa gisteren moeilijk nieuws in ‘Thuis’. Hij is namelijk zeker van zijn stuk: Jacques zit achter de moord op Vondel. Jacques is dus nog steeds op vrije voeten, nieuws dat voor Rosa inslaat als een bom.

Peter Van de Velde, de acteur die de rol van Jacques speelt, doet er op de sociale media nog een schepje bovenop. “Ge moogt gerust zijn dat ik nog leef!! I’ll be back!!”, schreef hij op een van de vele ‘Thuis’-fansites. De fans, die het uiteraard fantastisch vinden dat Vlaanderens favoriete bad guy de interactie met hen aangaat, reageren met plezier.

"‘Thuis’ had je nooit mogen laten gaan”

“Het is normaal dat jij nog leeft, hè, jij gaf training aan zwemmers dus jij kan zwemmen als de beste!”, schrijft iemand. “Maar kan jij je ook lang ondergedoken blijven, onder de radar?” “Je bent een topacteur, Peter, ‘Thuis’ had je nooit mogen laten gaan”, zegt een ander. “Ze zullen dat binnenkort wel zien in de kijkcijfers. Of ze zullen nog zo’n karakterspeler moeten vinden, maar dat geloof ik niet.”

Andere kijkers geven Peter toch nog een kleine tik op de vingers. “Wel spijtig, Peter, dat je zaken op voorhand verklapt. Oké, iedere trouwe kijker heeft het wel door, maar toch, ik zou dat niet vertellen”, klinkt het.

Populair

Laatste nieuws