-->

Bart Kaëll en Luc Appermont komen tot ingrijpend besluit

Bart Kaëll en Luc Appermont komen tot ingrijpend besluit
Donderdag 3 Juni 2021 - 09:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Bart Kaëll en Luc Appermont zijn harde werkers, maar genieten ook graag. Ze gaan al eens graag op reis, en dat zou deze zomer in Europa vergemakkelijkt moeten worden door het veel besproken coronapaspoort.

“Ik vind dat niet meer dan normaal”, zegt Bart in Dag Allemaal over de beslissing om een coronapaspoort te introduceren. “Ik begrijp dat er mensen zijn die niet gevaccineerd willen worden. Dat is een persoonlijke keuze, maar daar moet je dan de gevolgen van dragen.” 

Dit jaar zullen de zanger en de presentator uitzonderlijk niet op reis gaan in juni. “Nu wacht ik af hoe veilig het overal is én tot ik gevaccineerd ben”, aldus Bart. “Ik heb mijn prik nog niet gehad, Luc wel. We twijfelen nog of we met de auto of het vliegtuig zullen gaan, maar van vrienden hoor ik dat vliegreizen heel veilig en gedisciplineerd verlopen, iedereen houdt zich aan de regels.” 

"Wij zullen dit jaar niet verder dan Frankrijk of Spanje gaan"

“Ik ben tot nu toe gespaard gebleven van corona, en wil geen risico’s nemen nu het einde van de crisis in zicht is”, geeft Bart eerlijk toe. “Noem mij gerust een beetje een hypochonder. Daarom zullen we ook niet verder dan Frankrijk of Spanje gaan. Ze doen het daar op dit ogenblik niet slecht wat betreft de coronacijfers. De streek waar wij een huis hebben (Alicante, nvdr.), is zelfs voor een stuk groene zone. Hopelijk kunnen we snel naar daar.”

TAGS  I  Bart Kaëll  I  Luc Appermont  I  shownieuws