Donderdag 3 Juni 2021 - 18:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Candice en Marijn uit ‘Blind Getrouwd’ nemen drastische beslissing: “Dit leek ons gewoon het beste”

Candice en Marijn uit ‘Blind Getrouwd’ nemen drastische beslissing: “Dit leek ons gewoon het beste”

De zomer is in aantocht en na een jaar de vakantie zo goed als overgeslagen te hebben, kijkt iedereen er nu naar uit om ten volle te genieten. Ook ‘Blind Getrouwd’-sterren Candice Martens en Marijn Lenaerts vertrekken op reis.

“Wij hebben een reis naar Estepona aan de Spaanse Costa del Sol geboekt”, laat Candice weten in TV Familie. “Onze laatste vakantie was onze honeymoon naar Griekenland. We hebben er dus alle vertrouwen in dat onze zomervakantie ook top wordt.” 

Zonder problemen in quarantaine

“In normale omstandigheden mag de bestemming iets verder liggen, maar gezien corona leek Spanje nu de beste keuze”, vertelt de vrouwelijke helft van Candijn. “We hebben een huisje gehuurd. Een specifiek budget hebben we niet voor ogen, maar we hebben wel naar goedkope vliegtickets gezocht.” 

“Mocht Spanje alsnog rood kleuren, gaan we zonder probleem in quarantaine bij thuiskomst”, voegt Candice daar nog aan toe. "En volgend jaar wil ik heel graag met Marijn een week of drie naar Bali of de Filipijnen. Ik ben daar geweest met m’n zus en ’t was fantastisch!”

TAGS  I  Candice en Marijn  I  Blind Getrouwd  I  shownieuws