Bloedstollende openbaring van Peter Van de Velde zorgt voor schokgolf bij 'Thuis'-kijkers Buitenland
Buitenland

Bloedstollende openbaring van Peter Van de Velde zorgt voor schokgolf bij 'Thuis'-kijkers

Bloedstollende openbaring van Peter Van de Velde zorgt voor schokgolf bij 'Thuis'-kijkers

In ‘Thuis’ heeft de politie de gestolen camionette van Jacques gevonden met al zijn spullen erin. Jacques zag alles gebeuren en baalde als een stekker. Mogen Rosa en Waldek eindelijk dromen van zijn arrestatie?

Volgens Peter Van de Velde, de acteur die de rol van Jacques speelt, meent dat de ontknoping er nu eindelijk aan zit te komen. Op de sociale media deed hij de ‘Thuis’-kijkers watertanden met één simpele onthulling: “Vanaf vanavond is het ‘spektakel’! Dat garandeer ik jullie, lieve kijkertjes!”, klonk het.

De fans zitten echter met een dubbel gevoel: zij verwensen natuurlijk de verwerpelijke Jacques en zijn maar al te blij dat hij binnenkort gevat (of zelfs vermoord?) wordt. Langs de andere kant vinden zij het super jammer dat een klasse-acteur als Peter Van de Velde de serie zal verlaten. Hij speelde de rol van bad guy met veel overtuiging.

"Om schrik van te krijgen"

“Peter, je bent een topacteur”, luidt het. “Jouw blik was echt om schrik van te krijgen. Wat een griezel is die Jacques toch!” En ook: “Peter zet dat personage zo geloofwaardig neer he, brrr, om schrik van te krijgen, we gaan hem nog missen.”

“Peter Van de Velde in de rol van Jacques tilt ‘Thuis’ naar een hoger level, wat een acteur. Wat zal ik die missen”, lezen we nog. “Knappe acteerprestatie van Peter Van de Velde”, aldus een ander. “Maar ik kan niet wachten tot die Jacques in de val loopt!”

Populair

Laatste nieuws