André Hazes doet bijzondere onthulling over zijn ex Monique Westenberg: “Dit is er écht gebeurd” Buitenland
Buitenland

André Hazes doet bijzondere onthulling over zijn ex Monique Westenberg: “Dit is er écht gebeurd”

André Hazes doet bijzondere onthulling over zijn ex Monique Westenberg: “Dit is er écht gebeurd”

André Hazes was vrijdagochtend te gast in de Nederlandse 538 Ochtendshow. Daar sprak hij openlijk over zijn leven als BN’er. Sinds zijn breuk met Monique Westenberg en zijn nieuwe romance met Sarah van Soelen, staat hij volop in de belangstelling.

“Als je eigenlijk de situatie ontleedt en kijkt naar wat er nu eigenlijk gebeurd is: een relatie slaagt niet, ik heb een nieuwe vriendin, punt. Voor de rest is er niets aan de hand”, aldus de zanger. “Ik ben niet slecht voor m’n ex, ik ben goed voor m’n zoon. Mensen maken er een heel groot ding van.”

“Je kunt het als artiest eigenlijk nooit goed doen”, vervolgt André. Als hij niets post op Instagram, liggen de fotografen in geen tijd in de bosjes met hun camera's. “Je weet niet wat je moet doen, dus ik dacht: dan post ik zelf maar die foto, want dan kunnen zij ook naar huis.”

“Ik hou van mijn leven"

“Ik ben eigenlijk echt heel gelukkig”, zegt André over zijn privéleven. “Ik hou van mijn leven. Ik vind alles eraan leuk. Ik heb tien jaar lang heel veel mensen achter me mogen hebben en toen was het allemaal heel positief. Ja, dan moet je ook niet in een hoekje gaan zitten janken als het een keer negatief is.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws