Paniek rond Kevin De Bruyne wordt nóg groter: "We wisten dit al langer" voetbal
voetbal

Paniek rond Kevin De Bruyne wordt nóg groter: "We wisten dit al langer"

Paniek rond Kevin De Bruyne wordt nóg groter: "We wisten dit al langer"

Wanneer is Kevin De Bruyne speelklaar? Je was ongetwijfeld niet de enige die zich dat tijdens België-Griekenland heeft afgevraagd. De Rode Duivels speelden niet bepaald briljant en zullen op het EK absoluut iemand als De Bruyne nodig hebben.

Het viel Ludo Vandewalle, Chef Voetbal bij Het Nieuwsblad, donderdag op dat onze nationale ploeg eigenlijk niet zonder de beste Eden Hazard en Kevin De Bruyne kan. Vandewalle hoopt dan ook dat beide spelers snel wedstrijdklaar geraken.

"De druk om Eden Hazard en Kevin De Bruyne speelklaar te krijgen, is er alleen maar groter op geworden. Die individuele klasse hebben de Rode Duivels nodig. Maar dat wisten we eigenlijk al veel langer", aldus Vandewalle in de krant.

Race tegen de klok

Het wordt hoe dan ook een race tegen de klok om Hazard en De Bruyne speelklaar te krijgen tegen de eerste wedstrijd op het EK. De kans dat De Bruyne volgende week zaterdag in actie komt tegen Rusland is zo goed als onbestaande.

In het geval van Hazard is het afwachten hoe hij de trainingen verteert en de laatste oefenmatch tegen Kroatië verteert. In principe zal de winger van Hazard zondag minuten maken. Fingers crossed.

Populair

Laatste nieuws