Fans van ‘Thuis’ compleet in shock: “Zo zal Jacques aan zijn einde komen” Buitenland
Buitenland

Fans van ‘Thuis’ compleet in shock: “Zo zal Jacques aan zijn einde komen”

Fans van ‘Thuis’ compleet in shock: “Zo zal Jacques aan zijn einde komen”

In ‘Thuis’ is er één verhaallijn die er met kop en schouders bovenuit steekt voor de kijkers. Dat is natuurlijk die van de gemene Jacques. Hij zal verdwijnen na dit seizoen en er wordt al maanden volop gespeculeerd over hoe die exit eruit zal zien.

Tot enkele weken geleden waren de kijkers het er allemaal over eens: politieagent Dieter zou zijn angst om met zijn pistool te schieten overwinnen en Jacques neerknallen. Zo zou er een einde komen aan de moordreeks van Jacques. Over één ding hadden deze kijkers gelijk: Dieter schoot Jacques wel degelijk neer, maar dood is hij nog niet.

"Jacques zal zélf het volgende slachtoffer zijn"

Nu komen de fans massaal op de proppen met nieuwe mogelijke eindes voor het personage dat vertolkt wordt door acteur Peter Van de Velde. Niemand minder dan Thilly zou volgens hen wel eens de heldin van de dag kunnen worden eind volgende week .

“Ik denk dat Jacques nog iets met Thilly gaat meemaken”, schrijft een kijker op een van de ‘Thuis’-fansites. “En dat zij wraak zal nemen op wat hij gedaan heeft met haar en nu ook met Judith. En dat er een schermutseling gaat komen en dat zij er levend uitkomt en Jacques niet.”

“Dat denk ik ook”, reageert een ander. “Nu het pas echt tot Thilly is doorgedrongen dat Jacques haar heeft verkracht én haar zus heeft ontvoerd, zal zij flippen als ze Jacques onder ogen komt en ze zal hem vermoorden.” En ook: “Thilly zal Jacques wel aanpakken nu al die opgekropte woede naar boven is gekomen. Thilly zal dus niet het volgende slachtoffer zijn in ‘Thuis’, maar Jacques zélf!”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws