VRT krijgt bizarre klacht over Cath Luyten: “Dit kan nu toch écht niet?” Buitenland
Buitenland

VRT krijgt bizarre klacht over Cath Luyten: “Dit kan nu toch écht niet?”

VRT krijgt bizarre klacht over Cath Luyten: “Dit kan nu toch écht niet?”

Iedere week worden op de VRT de publieksopmerkingen zorgvuldig bijgehouden. Die taak ligt in de professionele handen van VRT-medewerkster Chloë. Zij had ook deze week weer haar werk om door alle klachten en vragen te gaan.

“Een kijker van ‘De week van Bruzz’ klaagde omdat enkel Brussel in het programma aan bod komt”, laat Chloë weten. “Ik ben dat gaan nakijken en de kijker heeft gelijk. Meer zelfs, het staat ook zo aangegeven in de programmagids: Bruzz bundelt het belangrijkste Brusselse nieuws van de week.”

Rake observatie

“Een kijker van ‘Buurman, wat doet u nu?’ vond het dan weer niet kunnen dat Cath Luyten Frans sprak met Sandra Kim, ‘terwijl zij ook Nederlands kan’”, aldus Chloë. “Ook dat blijkt te kloppen. Alleen moet ik toegeven dat ik mezelf ook het allerbeste kan uitdrukken in mijn moedertaal. En een gebruiker van VRT NU klaagde omdat er maar 3 afleveringen van ‘Beschuldigde, sta op’ bewaard zijn gebleven.”

“Opnieuw een rake observatie, al wil ik hier verzachtende omstandigheden inroepen”, merkt Chloë op. “Zo ben ik er nog altijd niet over te spreken dat mijn man ooit de Eindejaarsconference van Geert Hoste over de video van onze huwelijksceremonie heeft opgenomen, alleen het einde is bewaard gebleven. Om maar te zeggen: het kan iedereen overkomen”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws