-->

Carmen Pfaff heeft het moeilijk: "Ze kan het niet"

Carmen Pfaff heeft het moeilijk:
Zondag 6 Juni 2021 - 16:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Corona zette het afgelopen jaar veel levens op zijn kop. Ook Debby Pfaff gooide het roer wegens de pandemie helemaal om: de dochter van Carmen en Jean-Marie Pfaff is opnieuw begonnen met studeren.

“Ik droom er al langer van om les te geven, liefst aan kinderen met studieproblemen”, zegt Debby in Story. “Daarom ben ik in september begonnen aan een opleiding tot leerkracht middelbaar onderwijs in Antwerpen. De lessen én examens gaan online door, ik zit nu dus samen met mijn zonen Keano (16) en Liam (15) te blokken. Over drie jaar hoop ik mijn diploma te behalen. Het is nooit te laat om een nieuwe weg in te slaan, hé, ook niet na je veertigste”, lacht ze.

"Met het regenweer heeft mama veel last van de osteoporose" 

Ook aan haar lichaam is Debby de laatste maanden aan het werken. Daarvoor nam ze zelfs een personal coach onder de arm. Debby heeft namelijk osteoporose, net als haar mama. Carmen kan er bij tijden flink van afzien. “Met het regenweer van de voorbije weken had ze veel last van de osteoporose, al geeft ze dat zelf niet toe.” 

“Eigenlijk zou ze voor haar gezondheid beter naar Spanje verhuizen, maar ze kan haar kinderen en kleinkinderen niet missen", aldus Debby. "Voor corona kwam ze elke woensdag bij ons langs en bracht ze eten mee, ze weet dat ik niet graag kook. Nu ze binnenkort haar tweede vaccin krijgt, is ze van plan weer wekelijks te komen.”

TAGS  I  Carmen Pfaff  I  shownieuws