Wendy Van Wanten doet opmerkelijke uitspraak over Dina Tersago: “Dat heeft ze niet één keer gedaan”

Wendy Van Wanten doet opmerkelijke uitspraak over Dina Tersago: “Dat heeft ze niet één keer gedaan”
Zondag 6 Juni 2021 - 21:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Dina Tersago is met ‘Boer Zkt Vrouw’ weer iedere week te zien op VTM. Daar zijn heel wat mensen gelukkig om, want de presentatrice blijft na al die jaren nog steeds een van de populairste televisiegezichten. Ook andere BV’s, zoals Wendy Van Wanten, hebben niets dan lof voor haar.

“Het is dankzij Dina dat ik mijn Franske gevonden heb", zegt Wendy Van Wanten in TV Familie. "Ah ja, Dina was in 2006 de presentatrice van ‘Wie wordt de man van Wendy?’. En ik bewaar daar warme herinneringen aan. Met Dina klikte het vrijwel meteen. Zij gaf de opdrachten aan de deelnemers, maar ze heeft nooit haar voorkeur of zo laten blijken.” 

"Godin van de liefde"

“En geloof me: Dina was toen ook graag gezien bij die mannen, hoor”, laat Wendy weten. “Ze was in die periode trouwens zelf ook single. Gelukkig heeft Frans toch voor mij gekozen”, lacht ze. “Wij zijn Dina na ons avontuur blijven volgen. Ze is op en top professioneel, dat bewonder ik in haar.”

“Sporadisch kom ik Dina nog eens tegen. Dan is ze altijd heel guitig. En blij om ons nog eens te zien”, voegt Wendy daaraan toe. “Eigenlijk heeft Dina veel mensen gelukkig gemaakt. Ze heeft mij en Frans samengebracht, en heeft ook boeren aan een lief geholpen. Ze is precies de godin van de liefde! Cupido kan nog wat van haar leren!”

TAGS  I  Wendy Van Wanten  I  Dina Tersago  I  shownieuws