Maandag 7 Juni 2021 - 07:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Margriet Hermans en haar man nemen drastische beslissing

Margriet Hermans en haar man nemen drastische beslissing

Margriet Hermans houdt zich al een heel jaar braaf aan alle coronamaatregelen. Zij vindt dat we niet voorzichtig genoeg kunnen zijn. De zangeres had heel wat op de agenda staan het afgelopen jaar, maar corona stak daar een stokje voor.

“Wij hadden vorig jaar voor ons twintigjarig huwelijk een cruise gepland, maar die is niet kunnen doorgaan”, zegt Margriet in Dag Allemaal. “We hebben nu een advertentie gezien voor februari 2022, maar we durven nog niet te boeken omdat het in Azië is, en we niet weten hoe de situatie daar dan zal zijn. Ik word over twee weken voor de tweede keer gevaccineerd, maar ik blijf toch bang om corona te krijgen.” 

"Ik wil echt niet wéér in een lockdown belanden”

“Iedereen snakt naar een vleugje zon en vrijheid - ook ik - maar ik denk dat we voorzichtig moeten blijven”, zegt Margriet. “Daarom zou ik mensen aanraden om nu nog niet op reis te gaan, maar zeker nog een maand of drie te wachten. Al wil ik niemand veroordelen die het wel doet.” 

“Alleen: het virus mag niet de kans krijgen om hier opnieuw toe te slaan, ik wil echt niet wéér in een lockdown belanden”, benadrukt Margriet. “En dus hoop ik dat de mensen verstandig genoeg zijn om thuis te blijven of ten minste zich op vakantie aan de coronaregels te houden. En ik denk dat ik niet de enige ben die er zo over denkt.”

TAGS  I  Margriet Hermans  I  shownieuws