-->

Studio 100 met de handen in het haar over Hanne en Marthe van K3

Studio 100 met de handen in het haar over Hanne en Marthe van K3
Maandag 7 Juni 2021 - 08:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Begin dit jaar kondigde Klaasje Meijer aan dat ze dit jaar nog stopt bij K3. Ze wil nieuwe paden bewandelen in haar leven en haar carrière een andere wending geven. Het nieuws kwam voor iedereen als een verrassing, óók bij haar werkgevers van Studio 100.

Toen Klaasje de bom dropte bij haar bazen van Studio 100, stelden er zich natuurlijk nog veel vragen, waaronder één heel belangrijke: willen Hanne en Marthe er na Klaasjes vertrek nog wel verder mee gaan? Na de verrassende bekendmaking werd dan ook meteen aan Hanne en Marthe gevraagd of zij wilden stoppen. 

"Ik en Marthe doen het gewoon te graag"

“Ja, er is wel gevraagd, van: ‘Wat met jullie? Wat gaan we nu met jullie doen?’”, zegt Hanne in een videogesprek met de Showbizzsite. “Maar wij hebben toch wel vrij snel bij onszelf ondervonden dat we daar ook wel echt over nagedacht hebben en zo.” 

“’t Was snel duidelijk dat wij nog niet uitgezongen zijn en dat wij echt wel nog heel hard genieten van waar wij nu staan en er zijn nog zo veel dingen die wij willen en kunnen doen”, aldus Hanne. “Er waren ook leuke plannen in de toekomst. Ik voelde dus wel dat het anders zou zijn, maar ik doe het gewoon te graag. En Marthe had dat ook.”

TAGS  I  Marthe De Pillecyn  I  Hanne Verbruggen  I  Klaasje Meijer  I  K3  I  shownieuws