Evi Hanssen geeft eerlijk toe: “Ik ben eraan verslaafd, ja” Buitenland
Buitenland

Evi Hanssen geeft eerlijk toe: “Ik ben eraan verslaafd, ja”

Evi Hanssen geeft eerlijk toe: “Ik ben eraan verslaafd, ja”

Met de ‘nog 9 minuten’-challenge wilde Evi Hanssen - samen met Hilde De Baerdemaker en Jutta Borms - de mensen 's ochtends negen minuten laten mediteren, en dat voor 21 dagen lang. Het initiatief was een waar succes en nu is er ook een ‘nog 9 minuten’-challenge net voor het slapengaan.

“Tijdens de week verhuis ik tussen 22u en 22u30 naar de slaapkamer. Om de rust op te zoeken in mijn cocon”, zegt Evi Hanssen in een gesprek met TV Familie. “En toegegeven: ook ik lig nog even te scrollen op de sociale media. Het is niet echt mindful, maar ik ben een beetje verslaafd aan sociale media. Die me-time is belangrijk. Ten laatste om 23u30 gaat dan het licht uit.”

"Door te mediteren creëer je een rustige en veilige plek in jezelf"

“Met de #snoozemeditatiechallenge hebben we gemerkt dat innerlijke groei en zelfbewustzijn een topic is dat leeft”, zegt Evi. “Het zijn onzekere tijden, en door te mediteren creëer je een rustige en veilige plek in jezelf. Ik denk dat mensen daar meer dan ooit behoefte aan hebben.”

“Aan de andere kant hebben we ook meer nood aan goede gesprekken of aanrakingen”, merkt Evi nog op. “Mij zul je nóóit horen zeggen dat mindfulness ál je zorgen doet verdwijnen. Meditatie zal je ook niet minder eenzaam maken. Maar het kan wél een manier zijn om de mooie momenten bewuster mee te maken", besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws