'Familie’-kijkers doen dringende oproep aan makers: “Haal dit personage meteen terug!” Buitenland
Buitenland

'Familie’-kijkers doen dringende oproep aan makers: “Haal dit personage meteen terug!”

'Familie’-kijkers doen dringende oproep aan makers: “Haal dit personage meteen terug!”

Jacky Lafon gaf onlangs te kennen dat, wat haar betreft, de deur voor een terugkeer naar ‘Familie’ op een kier staat. Dat lazen de kijkers van de uiterst populaire soap maar al te graag en op de sociale media doen ze dan ook een oproep naar de makers van ‘Familie’.

“Wat zou ik Jacky Lafon graag terugzien in ‘Familie’”, schrijft een grote fan. “Het is en blijft een goede actrice. Ze zouden toch een andere verhaallijn moeten kunnen verzinnen voor zo’n interessant personage!” Veel kijkers gaan alvast akkoord met deze stelling.

“Amai ja, ik mis haar ook wel”, zegt iemand op een van de vele ‘Familie’-fansites. “Van mij mag ze meteen terugkomen. Dát zou pas een aanwinst zijn. En als Marie-Rose en Simon mogen terugkomen, waarom Rita dan niet? Zij is duizend keer beter dan bijvoorbeeld Marie-Rose."

'Zatte' Rita

“Aan de makers van ‘Familie’: laat Rita een comeback maken!”, eist een ander. “Komaan, zo’n tof personage, daar kan je toch nog alle kanten mee uit, zeker. En Jacky Lafon speelde die rol zo ongelooflijk goed!” “Voor 200% gelijk!”, reageert een dame hier enthousiast op. “Zij moét gewoon terugkomen. Echt een zalige vrouw, die Rita, áls ze niet zat is”, lacht deze.

“Ik vind het een goed idee om haar terug te laten komen”, lezen we nog. “Als de kroegen weer volledig open zijn, zou zij toch zomaar binnen kunnen waggelen?” Voorts lezen we ook een interessante voorzet voor de scenaristen: “Waarom zatte Rita niet samen zetten met zatte Quinten? Dat zou pas een koppel zijn dat bij elkaar past!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws