Dinsdag 8 Juni 2021 - 22:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Candice uit ‘Blind Getrouwd’ doet opmerkelijke onthulling over kinderen met Marijn

Candice uit ‘Blind Getrouwd’ doet opmerkelijke onthulling over kinderen met Marijn

De laatste aflevering van ‘Blind Getrouwd’ ligt alweer enkele maanden achter ons. Candice Martens en Marijn Lenaerts, het enige koppel dat het experiment overleefde, heeft intussen de tijd gehad om van elkaar te genieten, zónder camera’s.

Vóór ‘Blind Getrouwd’ kende Candice echter even een moeilijke periode. “Die eerste lockdown was voor veel singles extra lastig, hé”, zegt ze in een gesprek met Dag Allemaal. “Koppels hadden steun aan elkaar, maar ik woon op m’n eentje. Ik haal energie uit positieve mensen rondom mij, maar dat viel ineens weg.”

“Ik heb het geluk dat ik heel goed met mijn familie overeenkom”, aldus Candice. “Ook aan mijn zus Tessy heb ik veel. Ze is twee jaar ouder en we hebben samen al veel gereisd. Maar ik ben er ook al eens in m’n eentje op uit getrokken, hoor. Naar Bali en de Filipijnen.” 

Speciale namen

Ook met haar papa, Luc, heeft Candice een hechte band. Hij is ook degene die haar haar opvallende naam heeft gegeven. “Ach, die naam... Ik vind die niet de allermooiste, maar ’t voordeel is dat ik hem met niemand moet delen”, knipoogt Candice. “En eerlijk: Als Marijn en ik kinderen krijgen, ga ik ook wel speciale namen kiezen. Maar ook wat dat betreft gaan we onszelf geen druk opleggen. Alles stap voor stap, zo pakken wij het aan.”

TAGS  I  Candice Martens  I  Marijn Lenaerts  I  Blind Getrouwd  I  shownieuws