Woensdag 9 Juni 2021 - 08:00   I   Foto: VRT  I   door Redactie

‘Thuis’-fans raken niet over uitgepraat over Eddy: “Nog nooit gezien in al die jaren”

‘Thuis’-fans raken niet over uitgepraat over Eddy: “Nog nooit gezien in al die jaren”

In ‘Thuis’ is Eddy zijn stoutste droom werkelijkheid geworden. Eindelijk kan hij de geur van zijn Angèle weer ruiken. Hij snelde dan ook de Bar Madam uit om haar het goede nieuws te vertellen.

Eddy Van Noteghem is al jaar en dag een van de grote publiekslievelingen. Hij heeft zijn deel van ellende en tegenslagen al gekend, en de ‘Thuis’-fans vonden al langer dat Eddy zijn geur moest terugkrijgen. De scène waarin hij beseft dat hij weer kan ruiken, vonden de kijkers geweldig. “Den Eddy, ik ben blij voor u, man. Echt geweldig”, luidt het onder meer.

“Ik blijf lachen met Eddy en Angèle”, schrijft iemand op de sociale media. “Tussen al die spanning die met Jacques te maken heeft, is dat wel welkom, vind ik. Ik vind Eddy en Angèle het beste koppel in ‘Thuis’.”

"Zo'n scènes zijn ook eens nodig in deze zure tijden"

“Ik heb geweldig gelachen met dat stukje”, laat een ander weten. “Ik heb Eddy in al die jaren nog nooit zo snel naar huis weten lopen! Dit is toch gewoon mooi, zulke liefde! Gelukkig zorgt dit koppel voor de vrolijke noot in ‘Thuis’.” Nog iemand zegt: “Na de spanning in ‘Thuis’, was het toch weer zo grappig met den Eddy.” 

“Ik lag te gieren van het lachen om die leuke Angèle! Wat een leuk mens is dat”, schrijft nog een fan. “En ik ben zo dol op die gespierde beer van een Eddy! Hahaha heerlijk!” “Dat is toch geen gewone, hè, die Angèle! Maar een geweldige actrice en een goed koppel met haar Eddy!” En ook: “Wat een fijne scène was dit, deed me lachen. Da's ook eens nodig in deze zure tijden.”

TAGS  I  Thuis  I  shownieuws