-->

Nick uit 'Big Brother' heeft heel slecht nieuws te melden: "De geruchten zijn waar"

Nick uit 'Big Brother' heeft heel slecht nieuws te melden:
Dinsdag 8 Juni 2021 - 15:36   I   Foto: SBS   I   door Redactie

Geen goed nieuws over Nick Kraft uit 'Big Brother'. Hij is namelijk positief getest op Covid-19. Dat deelt Nick zelf mee via Instagram.

"Hey toppers! Ik moet jullie even iets vertellen, de geruchten zijn waar. Ik heb zondag positief getest op Corona, maar ik wil wel zeggen dat alles goed gaat met mij. Buiten hoesten en een slap gevoel heb ik gelukkig geen ernstige symptomen", aldus Nick op Instagram. 

"Waar of hoe ik het heb opgelopen is mij nog onduidelijk want niemand in mijn naaste omgeving waar ik de laatste week contact mee heb gehad is besmet, of had althans geen symptomen. Het gevaar kan dus in een klein hoekje schuilen, ik denk van mezelf van een kar in de supermarkt. Hiermee wil ik wel oproepen dat we nog steeds niet van dit beestje af zijn, en dat we nog steeds voorzichtig moeten zijn en dat we dit samen moeten overwinnen."

"Denk goed na wie je ziet en waar je gaat", vervolgt Nick. "Ik heb gelukkig geen ernstige symptomen maar dat geluk is mss niet voor iedereen van ons weggelegd, dit is echt wel ernstig voor de zwakkeren onder ons. 10 dagen alleen in quarantaine en uitzieken is de enige oplossing momenteel. 1 voordeel: ik kan nog eens ongestoord en rustig Playstation spelen."

TAGS  I  Nick Kraft  I  Big Brother  I  shownieuws