Woensdag 9 Juni 2021 - 07:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Kijkers van ‘Familie’ weten al meer: “Dit is zo erg voor Quinten!”

Kijkers van ‘Familie’ weten al meer: “Dit is zo erg voor Quinten!”

Hanne en Rudi zoeken in ‘Familie’ nieuwe modellen. Wanneer de mysterieuze Tobias zijn intrede maakt, is Hanne duidelijk uit haar lood geslagen.

Bij de 'Familie'-kijkers die de toekomst rooskleurig inzagen voor Hanne en Quinten, slaat de paniek toe en zij vrezen nu dat Hanne haar hart zal verliezen aan de knappe Tobias. “Jaja, Hanne is verliefd”, zegt een kijker. “De vonk sloeg al meteen over! Ocharme, Quinten, zijn hart zal weer worden gebroken.” 

"Spijtig voor Quinten"

“Pfff… Kunnen Hanne en Quinten nu niet gewoon terug bijeen komen?”, vraagt een ander zich af op de sociale media. “Altijd maar nieuwe gezichten, altijd maar koppels die uiteengaan en baby's die komen te overlijden (dit laatste nu momenteel nóg niet maar dat zal nog wel komen).” 

“Oh nee, en ik was zo aan het hopen dat Hanne en Quinten weer samen zouden komen”, reageert een kijker, waarop een dame: “Nieuwe vlam voor Hanne? Spijtig voor Quinten, ik had ze graag terug samen gezien.”

“Hop, en Hanne is verkocht!”, lezen we nog. “Ferme gast wel, maar het had veel leuker geweest moesten Hanne en Quinten weer een koppel vormen.” En ook: “Hanne is verliefd. Zo jammer voor Quinten!”

TAGS  I  Familie  I  shownieuws